Jimmy w mediach (tv,prasa,internet) |
Autor |
Wiadomość |
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 22-05-19, 20:18
|
|
|
Wow! W końcu doczekałam się Twojego postu, bo jakoś milczysz ostatnimi czasy....No tak...dowaliłaś mi, nie powiem.... |
|
|
|
 |
Vemona
Maniak

|
Wysłany: 22-05-19, 21:06
|
|
|
Diana napisał/a: | Wow! W końcu doczekałam się Twojego postu, bo jakoś milczysz ostatnimi czasy....No tak...dowaliłaś mi, nie powiem.... |
Wyluzuj . Nie odbieraj takich wiadomości jako atak czy "dowalenie", tylko śledząc własne wpisy na forum zmuś się czasem do autorefleksji i już. |
_________________ 'Normal is an illusion. What is normal for the spider is chaos for the fly. |
|
|
|
 |
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 22-05-19, 21:14
|
|
|
Spoko!Ale ja wcale nie odebrałam tego jako atak...Chyba się nie rozumiemy...A szkoda, bo Cię lubię... |
|
|
|
 |
Vemona
Maniak

|
Wysłany: 22-05-19, 21:22
|
|
|
Diana napisał/a: | Spoko!Ale ja wcale nie odebrałam tego jako atak...Chyba się nie rozumiemy...A szkoda, bo Cię lubię... |
Ja nawet nie wiedziałam, że byłam jeszcze aktywna na forum w momencie, gdy Ty się zarejestrowałaś xD. No chyba, że czytałaś moje staaaare posty i dlatego mnie lubisz Mam wrażenie, że nie pisałam tutaj od jakichś 100 lat xD. |
_________________ 'Normal is an illusion. What is normal for the spider is chaos for the fly. |
|
|
|
 |
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 22-05-19, 21:30
|
|
|
No tak,faktycznie,sympatię moją zdobyłaś m.in. poprzez posty,które powstały ,zanim moja wspaniała osoba zaistniała na tym forum... |
|
|
|
 |
paper_ann
Znawca

|
Wysłany: 23-05-19, 23:20
|
|
|
Nie rozumiem w czym problem. Jeśli komuś przeszkadzają błędy w wywiadach, to każdy może sobie skopiować wywiad do worda i poprawić te błędy .
Albo Ci, którym najbardziej te błędy przeszkadzają, niech pomogą Monice ♥ w edycji tekstu |
|
|
|
 |
Elizabeth
Wyjadacz

Pomogła: 2 razy Posty: 2947 Skąd: Z telefonu
|
Wysłany: 24-05-19, 08:25
|
|
|
paper_ann napisał/a: | Nie rozumiem w czym problem. Jeśli komuś przeszkadzają błędy w wywiadach, to każdy może sobie skopiować wywiad do worda i poprawić te błędy .
Albo Ci, którym najbardziej te błędy przeszkadzają, niech pomogą Monice ♥ w edycji tekstu |
Alerzoczywiscierzemorzenadotatekmorzeterzsieprzy tymdobzebawicnawetposzkolictymswujpolski kelpixbawiiuczyodlat |
|
|
|
 |
paper_ann
Znawca

|
Wysłany: 24-05-19, 10:31
|
|
|
. Umarłam, mam zgon ze śmiechu . |
|
|
|
 |
Megi
Wyjadacz

Pomogła: 1 raz Posty: 2621 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
 |
paper_ann
Znawca

|
Wysłany: 07-10-19, 23:03
|
|
|
Obejrzałam z automatycznymi napisami polskimi. Mocno wzruszające.
To jest zapowiedz czego? Jimmy jako mówca motywacyjny? |
|
|
|
 |
iliana
Administrator

Pomogła: 4 razy Posty: 9511
|
Wysłany: 08-10-19, 09:05
|
|
|
Lol. Może trzeba go zamówić na jakiś wykład do Polski. |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
 |
Megi
Wyjadacz

Pomogła: 1 raz Posty: 2621 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
 |
iliana
Administrator

|
Wysłany: 25-10-21, 23:19
|
|
|
Nie wiem czy było już, Jimek w wywiadzie z jakimś zakonnikiem https://www.youtube.com/watch?v=HSLQ7F-m3Vk
Z ciekawych rzeczy, Jimmy jest trzecim Kellym z jakim ten zakonnik rozmawia. Mówi trochę o nowym projekcie KF. Wiąże się z naprawą ich starego busa i zakłada, że będą dużo w trasie, jeśli będzie taka możliwość.
I jeszcze mówi, że jako rodzina raz w roku mają zjazd i się spotykają.
Może ktoś, kto lepiej niemiecki ogarnia, jeszcze nam coś przetłumaczy . |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
|
|
|
 |
iliana
Administrator

|
Wysłany: 02-10-22, 00:17
|
|
|
The rose w wykonaniu Jima, zapomniałam już że to śpiewał. Stare nagranie z jego ulicznych występów. Tekstu nie zna, ale daje radę .
https://www.youtube.com/watch?v=nG7BeJr1d9w |
|
|
|
 |
Elizabeth
Wyjadacz

Pomogła: 2 razy Posty: 2947 Skąd: Z telefonu
|
Wysłany: 02-10-22, 09:22
|
|
|
🖤🖤🖤 Nigdy wcześniej tego nie widziałam, super wyszło a że tekst błędny, to tymbardziej sprawiło, że takie jimowe te wykonanie |
|
|
|
 |
|