Logistyka koncertowa kwietniowa ;) |
Autor |
Wiadomość |
Ika
Znawca
|
Wysłany: 12-03-18, 16:53
|
|
|
Iliana, wiesz że ja z Tobą ;)
Dobrze by było kupić bilety w jednym przedziale
Tylko błagam, nie tak całkiem z rana |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
|
Magdalena
Moderator
|
Wysłany: 12-03-18, 20:15
|
|
|
wydaje mi się, że wygodniej bezpośrednim
[ Dodano: 12-03-18, 22:54 ]
A poza tym i tak przesiadka będzie, bo atlas arena jest przy stacji Łódź Kaliska. |
_________________ Did you know that 4 out of 3 people don't understand fractions?
wiemy co i kogo |
|
|
|
|
iliana
Administrator
Pomogła: 4 razy Posty: 9583
|
Wysłany: 12-03-18, 22:58
|
|
|
Strasznie to skomplikowane. |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
|
Sylwiaq
Entuzjasta
|
Wysłany: 13-03-18, 11:06
|
|
|
Mnie w końcu nie będzie...jakis czas temu zdecydowalyśmy z koleżanką z którą miałam być. Trochę żałuję ale decyzja zapadła.... |
|
|
|
|
iliana
Administrator
|
Wysłany: 13-03-18, 11:43
|
|
|
Sylwia, no coś ty. Czemu? Przyjeżdżaj! |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
|
|
|
|
Sylwiaq
Entuzjasta
|
Wysłany: 13-03-18, 12:10
|
|
|
Nie chce mi się z mężem szarpać...to w sumie główny powód...on tego nie rozumie i w sumie nigdy nie popieral...mogłabym się uprzec i pojechać ale nie chce mi się szargać nerwow..po prostu ...żałuję, że się nie spotkam z paroma osobami (reszta to nawiedzone fanki 😂)ale może jeszcze kiedyś... |
|
|
|
|
Tinahet
Znawca
|
Wysłany: 13-03-18, 13:24
|
|
|
W pelni Cie Sylwia rozumiem. Moj tez nie popuera, nie rozumie, ale przynajmniej siedzi cicho. Czasami tylko zazartyje, ze to cale Kelly bylo dopisane do mnie malenkim druczkiem, ktorego nie doczytal i teraz pokutuje. |
_________________ "Don't let the Muggles get you down." |
|
|
|
|
Sylwiaq
Entuzjasta
|
Wysłany: 13-03-18, 13:34
|
|
|
O! I to jest dobry tekst!o tym małym druczku a tak serio to nie mam wielkiego parcia, byłam na stille nacht, byłam na solo Paddyego i na kilkunastu koncertach w latach 1996-2003 i spoko...mam co wspominać...choć trochę żalu mam że tego nie respektuje mój mąż, że można chcieć jechać na kolejny koncert...on się boi że mi Kelly mania wróci...niepotrzebnie mu opowiadałam o tym co się działo na różnych wyjazdach.... |
|
|
|
|
Ika
Znawca
|
Wysłany: 14-03-18, 09:45
|
|
|
Kupilam dziś bilet na pociąg Przemysl-Gdansk.
Kwota jak kwota - 70 zł plus drugie 70 zł za miejsce do leżenia. Ale 13 h w pociągu mnie czeka więc lepiej nie ryzykować tłoku.
Fajnie, że jest bezpośrednie połączenie. Ale trasa kosmos - Przemysl-Krakow- Czestochowa-Warszawa .... Taka typowa objazdowka. Mam nadzieję, że uda mi się mocno zasnąć i spać chociaż do 6 rano (w Gdańsku planowo będę na 10:00) |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
|
Sylwiaq
Entuzjasta
|
Wysłany: 14-03-18, 12:04
|
|
|
o jaa...a nie wolałaś do Krakowa? No chyba że na więcej niż 1 jedziesz? |
|
|
|
|
Ika
Znawca
|
Wysłany: 14-03-18, 16:42
|
|
|
Sylwiaq napisał/a: | o jaa...a nie wolałaś do Krakowa? No chyba że na więcej niż 1 jedziesz? |
Na wszystkie 3 się wybieram. |
|
|
|
|
iliana
Administrator
|
Wysłany: 15-03-18, 18:40
|
|
|
To kto ze mną jedzie do Łodzi tym o 9.14?
Na Łódź Kaliską pokazuje z przesiadką w Zgierzu. |
|
|
|
|
Tinahet
Znawca
|
Wysłany: 15-03-18, 19:16
|
|
|
Wlasnie- jesli chodzi o Zgierz, to tam trwa aktualnie remont i ze Zgierza na Lodz Kaliska niektore pociagi maja podstawione autobusy. |
_________________ "Don't let the Muggles get you down." |
|
|
|
|
Magdalena
Moderator
|
Wysłany: 15-03-18, 22:37
|
|
|
iliana napisał/a: | To kto ze mną jedzie do Łodzi tym o 9.14?
Na Łódź Kaliską pokazuje z przesiadką w Zgierzu. |
Mogłoby nawet być. Ja bym wsiadła na Oliwie, 8.59. Ale trzeba by miejsca obok siebie kupić, żeby było nie tylko w jednym pociągu, ale i w jednym wagonie, ew. przedziale . |
_________________ Did you know that 4 out of 3 people don't understand fractions?
wiemy co i kogo |
|
|
|
|
iliana
Administrator
|
Wysłany: 15-03-18, 22:53
|
|
|
No właśnie to by musiała jedna osoba kupić, bo chyba po numerach miejsc to się tam wybrać nie da. Muszę sprawdzić, którą stację w Gdańsku mam najbliższą. |
|
|
|
|
|