Loreley? |
Autor |
Wiadomość |
iliana
Administrator
Pomogła: 4 razy Posty: 9556
|
Wysłany: 10-04-18, 12:08 Loreley?
|
|
|
Ktoś planuje?
Niby Kelly coś tam przebąkują, że jest jakieś życie po Loreley, ale kto ich tam wie, kiedy i co to będzie.
Koncerty są piątek-sobota, 24/25 sierpnia. |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
|
monia2128
Entuzjasta
|
Wysłany: 10-04-18, 12:17
|
|
|
ktoś gdzieś pisał, że Paul powiedział, że ma być inna oprawa techniczna i z 7 innych piosenek na pozostałej części trasy. |
|
|
|
|
Ika
Znawca
|
Wysłany: 10-04-18, 12:26
|
|
|
Ech... Pojechałabym ale mój mąż już chyba tego nie przelknie
I jeszcze mam wku***a bo firma nie chce mi za bilety zwrócić, bo ZFSS jest opracowywany w maju a ja pracuję do końca kwietnia. Ale wniosek złoże, zobaczę. Niech wymyśla argumentację od której mogę się odwołać |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
|
MaBy [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-18, 13:21 Re: Loreley?
|
|
|
iliana napisał/a: | Ktoś planuje?
Niby Kelly coś tam przebąkują, że jest jakieś życie po Loreley, ale kto ich tam wie, kiedy i co to będzie.
Koncerty są piątek-sobota, 24/25 sierpnia. |
Ja się intensywnie zastanawiam. Liczę, że koncert plenerowy będzie wyglądał trochę inaczej, choć oczywiście tymi naszymi jestem zachwycona. Nie wiem, czy jest to odpowiednie miejsce, ale aż mnie skręca z ciekawości 😉 - ta akcja z Joey' em ( jakaś dziewczyna itp.) i robienie kółka na FOSie dla czyichś popisów ( któraś z Was wspomniała o tym w innym wątku)- czy tu chodzi o tą samą osobę 🤨🤔😜? |
|
|
|
|
iliana
Administrator
Pomogła: 4 razy Posty: 9556
|
Wysłany: 10-04-18, 13:27
|
|
|
Nie. To dwie różne kwestie. |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
|
EK
Maniak
|
Wysłany: 10-04-18, 13:30
|
|
|