Maite w mediach (tv, prasa, internet) |
Autor |
Wiadomość |
Yvonne
Entuzjasta
|
Wysłany: 23-01-18, 12:52
|
|
|
To ona teraz na stołach tańczy? |
_________________ " Jak suchy szloch w tę dżdżystą noc
Jak winny - li - niewinny sumienia wyrzut,
Że się żyje, gdy umarło tylu, tylu, tylu" (dla ś.p. E***] |
|
|
|
|
Ika
Znawca
|
Wysłany: 23-01-18, 14:09
|
|
|
Mi się to też nie podobało. Co innego woda a co innego piwo.
I widziałam filmik gdzie 2ylewa na jednego gościa, a Passy to chyba fontannę robi
Choć czy ja wiem czy bycie opluta przez Paddzika jest spoko? A może on z butelki leje?
[ Dodano: 23-01-18, 14:22 ]
Przeprosiła tego pana od piwa na fb
Choć ja akurat przeczytałam z fb tłumacza i trochę posmialam z samego tlumaczenia |
|
|
|
|
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 24-01-18, 07:26
|
|
|
To plucie wodą też fajne nie jest.Takie nieestetyczne i może obrzydzać.Mógłby sobie darować ten popis... |
|
|
|
|
Cherry
Gaduła
|
Wysłany: 24-01-18, 08:30
|
|
|
Jedno i drugie (plucie woda i oblewanie ludzi piwem po glowach 🙄) jest zbedne i dosc obrzydliwe. I do ich wystepow pasuje to jak piernik do wiatraka. Chca byc bardziej rock’n’roll w taki sposob? To jest smieszne/żenujace 😂 Szlagiery i katolicki popik udaja nagle punk rocka 😜 Nie wiem, jak dla mnie brakuje w tym jakies spojnosci artystycznej 😉 Chociaz nawet na koncercie punkowym nie chcialabym, zeby artysta wylal na mnie kufel piwa lub mnie oplul... Istnieja inne formy bratania sie z publika 😉 Troche szacunku nigdy nie zaszkodzi... Ktos musial tym biednym Kellym powiedziec, ze takie zachowanie to czarujacy, łobuziarski akt a w rzeczywistosci to zwykle prostactwo.
Przeczytalam tez te “przeprosiny” Maite. Przeprosin jest tam pol linijki, a reszta to wywod na temat wlasnej zajebistosci. Nie mowie, zeby sie kalała i błagała o wybaczenie, bo nie przesadzajmy, zbrodni nie popełnila. Ale mozna bylo krotko i elegancko a nie taplac sie w samouwielbieniu.
Aha! I naepszy jest tekst, “wiecie, ze jestem troche punk”. Dziecino, przy ”punku” to ty nawet nie stalas 😂 |
|
|
|
|
Amczyn
Początkujący
|
Wysłany: 24-01-18, 13:43
|
|
|
Od kiedy Pad niby pluje na ludzi? Owszem, na koncertach robi fontannę z wystrzeliwanej ustami wody mineralnej ale w górę nad siebie a nie na publiczność. Mnie to nie obrzydza ani trochę. |
|
|
|
|
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 24-01-18, 16:57
|
|
|
No ja nie lubię , jak on pluje tą wodą.Tak mam...No a czasami zdarza mu się pewnie niechcący opryskać innych muzyków. |
|
|
|
|
Cherry
Gaduła
|
Wysłany: 24-01-18, 17:17
|
|
|
No ale tak ogolnie to na co ta finezyjna sztuczka z fontanna? 😂 W jakim celu? 😄 |
|
|
|
|
Tinahet
Znawca
|
Wysłany: 24-01-18, 17:21
|
|
|
Cherry... juz dawno nie przeczytalam o Kelly’ch niczego tak prawdziwego! |
_________________ "Don't let the Muggles get you down." |
|
|
|
|
Cherry
Gaduła
|
Wysłany: 24-01-18, 18:07
|
|
|
Tinahet napisał/a: | Cherry... juz dawno nie przeczytalam o Kelly’ch niczego tak prawdziwego! |
Hehe, dzieki 😄 A juz myslalam, ze dostane łomot za moje poglady 😜 |
|
|
|
|
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 24-01-18, 20:43
|
|
|
Twoja krytyka dotyczyła Maite i Pada, dlatego Ci sie upiekło... Bo gdybyś tak , na przykład, Jima od prostaków wyzwała.... |
|
|
|
|
Amczyn
Początkujący
|
Wysłany: 24-01-18, 21:20
|
|
|
Cherry napisał/a: | No ale tak ogolnie to na co ta finezyjna sztuczka z fontanna? 😂 W jakim celu? 😄 |
A tego to ja już nie wiem, nie pytałam |
|
|
|
|
Tinahet
Znawca
|
Wysłany: 24-01-18, 23:38
|
|
|
Diana napisał/a: | Twoja krytyka dotyczyła Maite i Pada, dlatego Ci sie upiekło... Bo gdybyś tak , na przykład, Jima od prostaków wyzwała.... |
Oj Diana, widac, ze krotko jestes na forum. Za glupoty kazdemu dostaje sie tu po rowno.
No i jest duza roznica nazwac jakies zachowanie prostackim, a nazwac osobe prostakiem. |
_________________ "Don't let the Muggles get you down." |
|
|
|
|
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 24-01-18, 23:45
|
|
|
Krótko, ale treściwie. Natomiast tamten post,był, i jest czymś w rodzaju żartu W kontekście,że Jim to pupil naszej administratorki. |
|
|
|
|
Megi
Wyjadacz
Pomogła: 1 raz Posty: 2639 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
|
kleine
Gaduła
|
Wysłany: 13-02-18, 08:30
|
|
|
https://www.vip.de/cms/ma...el-4142780.html
Po feralnym występie z rozlewaniem piwa jakiś gość złożył doniesienie na policję o zniszczenie mienia. Podobno Maite zalała mu telefon...
Pisze o tym Bild, więc niekoniecznie musi to być prawda |
|
|
|
|
|