|
Jimmy w mediach (tv,prasa,internet) |
| Autor |
Wiadomość |
marii
Moderator

Pomogła: 1 raz Posty: 460 Skąd: Pl
|
Wysłany: 01-06-25, 22:50
|
|
|
| Niepotrzebnie wszedł na politykę ale szczerze nic takiego nie powiedział. Crazy czas w polityce to my już mamy od dawna. |
_________________ You can’t buy happiness. But you can buy concert tickets, which is kinda the same thing.
Normal is a state of mind I do not wish to inhabit.
www.kellyfamily.pl |
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 02-06-25, 04:25
|
|
|
| Jak dla mnie to, że nie chce przyjechać do Polski z uwagi na sytuację polityczną to jest słabe. |
_________________ I budzę się i znów Cię tutaj nie ma ze mną, a chciałam tylko, żebyś był tu ze mną, .... na stałe. |
|
|
|
 |
marii
Moderator

Pomogła: 1 raz Posty: 460 Skąd: Pl
|
Wysłany: 02-06-25, 19:49
|
|
|
| Myśle, że kiepsko to sformułował. Raczej mu chodziło że nie chciałby być teraz w Polsce w sensie ze w naszej skòrze. I tak naprawdę kij wie czy chodziło mu o wybory czy o ogólną sytuację. Nie sądzę żeby był jakoś mega dobrze doinformowany w temacie wyborów. |
_________________ You can’t buy happiness. But you can buy concert tickets, which is kinda the same thing.
Normal is a state of mind I do not wish to inhabit.
www.kellyfamily.pl |
|
|
|
 |
Lena
Entuzjasta
|
Wysłany: 03-06-25, 20:18
|
|
|
| marii napisał/a: | | Niepotrzebnie wszedł na politykę ale szczerze nic takiego nie powiedział. Crazy czas w polityce to my już mamy od dawna. |
Słuchałam tego co powiedział i powiedział prawdę , po prostu. |
_________________ https://patronite.pl/app/fundraise/projects/index |
|
|
|
 |
Diana
Entuzjasta
|
|
|
|
 |
iliana
Administrator

Pomogła: 4 razy Posty: 9729
|
Wysłany: 13-11-25, 22:25
|
|
|
Może ktoś jeszcze nie widział... Nanana w wersji szlagierowej czyli Jimmy na dźwigu
https://www.youtube.com/watch?v=wBniaenP7pA
Ciągle mam nadzieję, że on zawróci z tej drogi, ale chyba marne szanse . Jak wrócił do promowania Nanana, to raczej niewiele więcej można od niego oczekiwać . |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
 |
iliana
Administrator

|
Wysłany: 26-11-25, 00:56
|
|
|
Pamiętacie Greka? Nick Nikitakis, który grał z Jimem w początkach jego solo. Najbardziej go pamiętam z lat 2007/08, muzycznie był dobry, ale zachowywał się koszmarnie. Z Jimem grała też wtedy jego córka, na klawiszach.
W sierpniu Nick zmarł.
Madre tan hermosa z Grekiem 2008 |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
|
|
|
 |
Elizabeth
Znawca

Pomogła: 2 razy Posty: 3001 Skąd: Z telefonu
|
Wysłany: 26-11-25, 07:43
|
|
|
Pamiętam historie, że był chamski, potrafił Jima zabrać w trakcie rozmowy . |
|
|
|
 |
iliana
Administrator

|
Wysłany: 28-11-25, 23:57
|
|
|
Widziały Rudolpha? https://www.youtube.com/watch?v=F-dpc8J6SU0
Biedny Joey .
Ale mamy u Jima jakiś przełom, bo o dzieciach wspomniał. Na początku teledysku jest ręka Yeshuy (Jezu, jak to się odmienia?), a i córki w napisach uwzględnione,
Szkoda, że to cover . |
|
|
|
 |
Elizabeth
Znawca

Pomogła: 2 razy Posty: 3001 Skąd: Z telefonu
|
Wysłany: 29-11-25, 07:57
|
|
|
Aimee to z 29 lat ma, nie ? |
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 29-11-25, 09:10
|
|
|
| Mi się wykonanie podoba, tylko taki biedny ten Jozio |
_________________ I budzę się i znów Cię tutaj nie ma ze mną, a chciałam tylko, żebyś był tu ze mną, .... na stałe. |
|
|
|
 |
Moncia
Wyjadacz

|
Wysłany: 29-11-25, 12:47
|
|
|
| Elizabeth napisał/a: | Aimee to z 29 lat ma, nie ? |
Aimee Benedicta Maria 09.08.2006 czyli 19lat |
_________________ ...Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?
Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.
Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości.
Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie...Paulo Coelho |
|
|
|
 |
|
|