Szczecin i Płock |
Autor |
Wiadomość |
Moncia
Wyjadacz

|
Wysłany: 04-06-24, 08:19
|
|
|
Tinahet napisał/a: | Moncia napisał/a: | o matulu...Tinahet, Magdalena, Iliana, Ika...i ja Was nie widziałam
co z tego koncertu to ja zapamiętam? język poparzony kawą, godzinę czekania w restauracji na obiad, deszcz, schody, schody, deszcz, mokrego buta, schody, schody i jeszcze raz schody, a na koniec entuzjazm teściowej i schody |
Jak sie z tesciowa paleta, zamiast z kolezankami My bylysmy doslownie pol godziny przed koncertem, juz z 80% amfiteatru bylo wypelnione |
nie zaprzeczę że trochę się z nią pałętałam ale jak już usiadłyśmy w amfiteatrze to ona siedziała a ja "biegałam" po znajomych ludziach, których gdzieś tam dojrzałam. my byłyśmy w środku chyba ok.19.20 bo powiem szczerze że fajnie i sprawnie poszło wpuszczanie. szkoda że was nie widziałam
Ika napisał/a: | Moncia, a gdzie siedziałaś? | sektor L, rząd 9. całkiem ok widoczność ale w niektórych momentach ten duży wiszący głośnik przeszkadzał |
_________________ ...Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?
Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.
Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości.
Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie...Paulo Coelho |
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 04-06-24, 08:29
|
|
|
U nas tak samo z tym głośnikiem. Byłyśmy daleko do Ciebie, w F. |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
 |
iliana
Administrator

Pomogła: 4 razy Posty: 9610
|
Wysłany: 04-06-24, 12:35
|
|
|
Cały koncert w Płocku: https://www.youtube.com/watch?v=Fyco38c-BUs |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
 |
monia2128
Entuzjasta

|
Wysłany: 04-06-24, 13:01
|
|
|
coś z moich zdjęć :)
 |
|
|
|
 |
Tinahet
Znawca

|
Wysłany: 04-06-24, 23:36
|
|
|
Monia, Ty to masz oko do ujec! |
_________________ "Don't let the Muggles get you down." |
|
|
|
 |
Magdalena
Moderator

|
Wysłany: 05-06-24, 00:01
|
|
|
Czytam recenzje organizatora na stronie . Moje ulubione to Padzik traktowany w naszym kraju jak król i głośniki zasłaniające całą scenę -olaboga! i... 5 gwiazdek . |
_________________ Did you know that 4 out of 3 people don't understand fractions?
wiemy co i kogo |
|
|
|
 |
Sylwiaq
Entuzjasta

|
Wysłany: 05-06-24, 04:59
|
|
|
Monia, super zdjęcia! To chyba nie telefonem robione? |
|
|
|
 |
monia2128
Entuzjasta

|
Wysłany: 05-06-24, 10:07
|
|
|
dzięki :) Aparatem :) Mam taki mały, bo z moim olbrzymem by mnie nie wpuścili |
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 05-06-24, 10:56
|
|
|
Fotki super |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
 |
monia2128
Entuzjasta

|
Wysłany: 05-06-24, 11:24
|
|
|
dziękuję :) |
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 08-06-24, 10:40
|
|
|
Padzik to w ogóle powinien wydać DVD z koncertów w Polsce jakiś pan nagrał cały Płock i ..... Pojechałabym dalej. .. świetny power, świetna atmosfera. |
|
|
|
 |
Yvonne
Entuzjasta
|
Wysłany: 08-06-24, 12:38
|
|
|
Ika napisał/a: | Padzik to w ogóle powinien wydać DVD z koncertów w Polsce jakiś pan nagrał cały Płock i ..... Pojechałabym dalej. .. świetny power, świetna atmosfera. |
Zgadzam się. Dvd z Polski byłoby genialne. Ale wiadomo że nie będzie, bo jednak rynek niemiecku to jego chlebodawca. |
_________________ " Jak suchy szloch w tę dżdżystą noc
Jak winny - li - niewinny sumienia wyrzut,
Że się żyje, gdy umarło tylu, tylu, tylu" (dla ś.p. E***] |
|
|
|
 |
Lena
Entuzjasta
|
Wysłany: 09-06-24, 04:20
|
|
|
monia2128 napisał/a: | dzięki :) Aparatem :) Mam taki mały, bo z moim olbrzymem by mnie nie wpuścili |
Widać u Ciebie oko zawodowca ♥ |
_________________ and so it is just like you said it would be life goes easy on me most of the time |
|
|
|
 |
monia2128
Entuzjasta

|
Wysłany: 09-06-24, 10:30
|
|
|
a dziękuję bardzo |