Maite w mediach (tv, prasa, internet) |
Autor |
Wiadomość |
iliana
Administrator

Pomogła: 4 razy Posty: 9618
|
Wysłany: 06-11-22, 18:51
|
|
|
Maite lepsza niż Kaefy. |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
 |
Diana
Entuzjasta
|
Wysłany: 07-11-22, 06:39
|
|
|
Maite pięknie wygląda! |
|
|
|
 |
iliana
Administrator

Pomogła: 4 razy Posty: 9618
|
Wysłany: 02-12-22, 14:18
|
|
|
Widzieliście, że dzisiaj premiera nowego klipu Maite do Roses of red po niemiecku |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 02-12-22, 14:22
|
|
|
iliana napisał/a: | Widzieliście, że dzisiaj premiera nowego klipu Maite do Roses of red po niemiecku |
Tak |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
 |
Megi
Wyjadacz

Pomogła: 1 raz Posty: 2651 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
 |
Ika
Znawca

|
Wysłany: 26-05-24, 10:56
|
|
|
Maite nie należy do moich ulubionych i Kellych, ale w tym wykonaniu (cover po angielsku) bardzo mi się podoba.
I wizualnie wymiata
https://www.instagram.com...Gx4bXlubQ%3D%3D |
_________________ Gdybyś był łzą w moim oku, nie zapłakałabym nigdy, żeby Cię nie stracić..... |
|
|
|
 |
paper_ann
Znawca

|
|
|
|
 |
Lena
Entuzjasta
|
Wysłany: 28-06-24, 22:10
|
|
|
Nie wiem czy to dlatego że po ang ale ja tu słyszę taką Maite z lat 2003 -2004 ♥ bestia sceniczna |
_________________ and so it is just like you said it would be life goes easy on me most of the time |
|
|
|
 |
Megi
Wyjadacz

Pomogła: 1 raz Posty: 2651 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
 |
Lena
Entuzjasta
|
Wysłany: 20-01-25, 23:06
|
|
|
Ale mnie zaskakuje, że Maite tak umie flirtować na scenie z tym starszym panem. Chociaż w sumie moja koleżanka, aktorka jest z aktorem o 30 lat starszym i są super parą. |
_________________ and so it is just like you said it would be life goes easy on me most of the time |
|
|
|
 |
|