Fotokonkurs wrześniowy |
Autor |
Wiadomość |
Magdalena
Moderator
|
Wysłany: 16-09-16, 22:18 Fotokonkurs wrześniowy
|
|
|
Zapraszam Was serdecznie na wrześniowy fotokonkurs ♥
Regulamin:
1. Do konkursu każdy forumowicz może zgłosić maksymalnie 2 zdjęcia.
2. Zdjęcia są umieszczane w konkursie anonimowo – link do zdjęcia należy przesłać przez pw do osoby organizującej dany konkurs, która przydzieli zdjęciu numer i wstawi je na forum.
3. Zdjęcie musi być autorstwa osoby je zgłaszającej.
4. Zdjęcia można zgłaszać do 2 października (niedziela) do północy, po tym dniu rozpocznie się głosowanie, które wyłoni zwycięzcę konkursu.
5. W nagrodę zwycięzca wymyśla temat i przeprowadza kolejny konkurs.
A temat brzmi:
"CISZA"
[ Dodano: 29-09-16, 17:00 ]
Ostatnie 3 dni! |
_________________ Did you know that 4 out of 3 people don't understand fractions?
wiemy co i kogo |
|
|
|
|
iliana
Administrator
Pomogła: 4 razy Posty: 9577
|
Wysłany: 29-09-16, 16:12
|
|
|
Ale cisza |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
|
Magdalena
Moderator
|
Wysłany: 02-10-16, 22:53
|
|
|
No i co z tym fantem zrobić...? |
_________________ Did you know that 4 out of 3 people don't understand fractions?
wiemy co i kogo |
|
|
|
|
iliana
Administrator
Pomogła: 4 razy Posty: 9577
|
Wysłany: 02-10-16, 22:59
|
|
|
Hmm, albo temat przechodzi na kolejny miesiąc albo wymyślamy nowy temat. Jakiś głośniejszy . |
_________________ Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Explore. Dream. Discover.
Cover the road till the end of time |
|
|
|
|
Magdalena
Moderator
|
Wysłany: 02-10-16, 23:41
|
|
|
Jesienny jakiś? nuuuuda.
Albo może miejski? miasto w końcu wiąże się z hałasem . |
wiemy co i kogo |
|
|
|
|
Sylwiaq
Entuzjasta
|
Wysłany: 04-10-16, 18:34
|
|
|
Ja mam propozycję:) mi się wydaje że fajną aleto już jak uważacie...otóż zainspirowało mnie zadanie kelpixowego kalendarza i ostatnie poczynania mojego dziecka w internecie...a wiec...otwieramy mapy google, świat, Europe czy cokolwieki ...rzucamy ludzika :) znajdujemy coś pięknego, dzikiego lub całkiem cywilizowanego a potem robimy print screena:) nie wiem jak to by się miało do regulaminu konkursu ponieważ nie jest to dokońca zdjęcie naszego autorstwa ale mi się pomysł podoba wiec podrzucam:) |
|
|
|
|
Magdalena
Moderator
|
Wysłany: 04-10-16, 20:56
|
|
|
Pomysł fajny, ale własnie - zdjęcie robota google, a nie nasze .
Dobra, zmienię temat. Czas do niedzieli, do północy. Temat "Miasto inaczej". Żeby nie było za banalnie . Przekopujcie foldery z podróży, ruszajcie na spacer i poproszę foty .
Stacja 1 KA 2016 "Cover the"
Nie trać tutaj czasu na zbędne myślenie,
Do następnej stacji wystarczy ci tchnienie.
[ Dodano: 10-10-16, 19:28 ]
Poddaję się. Chyba nigdy tak nie było, żeby nic nie było. Smutno mi, przykro no i szkoda... Niech ktoś ogarnie jakiś temat na październik, póki ten trwa... Agniecha może? Może ktoś inny?
[ Dodano: 10-10-16, 23:50 ]
O, mam pierwsze miejskie zdjęcia . Wrzucę jutro, może jeszcze ktoś? Do weekendu zdązycie?
[ Dodano: 12-10-16, 22:40 ]
Zdjęcie nr 1
Zdjęcie nr 2
Zdjęcie nr 3
Na zdjęcia czekam do piątku, a głosowanie będzie trwało do poniedziałku do północy.
[ Dodano: 15-10-16, 00:57 ]
Zdjęcie nr 4
Zdjęcie nr 5
Zdjęcie nr 6
|
wiemy co i kogo |
Ostatnio zmieniony przez iliana 09-12-16, 21:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|